Skip links

Plan

Van

Aanpak.

minor project van je leven.

Inleiding.

Wij zijn Kim blom en Bram Dekkers, wij zijn allebei 27 jaar en studeren grafisch/ruimtelijk ontwerp op de kunstacademie. Tijdens deze minor gaan Bram en ik ons bezig houden met het maken van een servieslijn voor een restaurant in het hogere segment.Onze servies lijn is bedoeld voor restaurants die veel bezig zijn met het presenteren van gerechten en de gasten een belevenis te geven. Het is bedoeld als aanvulling op de belevenis van het restaurant, dat zowel het restaurant als de gasten hier blij van worden. Maar ook de medewerkers trots het gerecht serveren voor de gasten. Binnen de minor willen wij ons ook verdiepen in onze samenwerking, om later eventueel een ontwerp studio op te zetten.
Met dit plan van aanpak willen wij jou als lezer een beeld geven hoe wij dit project gaan realiseren.

Bram

Mijn naam is Bram Dekkers, ik ben 27 jaar en 3de derdejaars student op de opleiding Grafisch/Ruimtelijk ontwerp op de kunstacademie AKV | ST. Joost in ’s-Hertogenbosch. In deze minor ga ik servies ontwerpen voor sterrenrestaurants zoals borden of schaaltjes omdat ik gek ben op eten en alles wat daarmee te maken heeft. De fijne details van ingrediënten op een bord wat samen een geheel vormt, zorgt voor een totaalbeleving in een restaurant. Vanwege mijn koksachtergrond weet ik dat servies meer is dan een hulpmiddel om eten op te dresseren, het is een tool om een klein kunstwerk te maken. Het geeft mij een fijn gevoel als de gasten gelukkig worden van lekker eten en met een mooie herinnering naar huis gaan. Door mijn kennis van beide kanten ben ik van toegevoegde waarde in de fooddesign wereld.